Video

  • Rytíři vezou z Litoměřic jen bod

    V 5. kole Chance ligy Rytíři na hřišti litoměřických Kališníků prohráli v prodloužení 2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1).

    Kladno se dostávalo do hry pomalu a pustilo domácí Kališníky do vedení. Ve druhé periodě začal na ledě úřadovat vynikající Plekanec. Nejprve po samostatné akci vyrovnal a poté v přesilové hře na branku nahrál. Na začátku závěrečné třetiny hosté rovněž inkasovali v oslabení. Kališníkům vyrovnání vlilo síly do žil. Košarišťan v bráně několikrát předvedl zázračný zákrok a pomohl svému týmu dovést utkání do prodloužení. V něm Litoměřice měly více štěstí. Příští středu Rytíři zajíždějí na led Poruby (18.00 hod.).

    Branky a nahrávky: 20. M. Beran (J. Holý, Jícha), 43. Kubíček (Miškář), 65. Miškář (M. Beran) – 21. Plekanec (Ticháček), 40. Kubík (Hlava, Plekanec).

    HC Stadion Litoměřice:A. Beran (Tomáš Král) – Marcel, J. Holý, Výtisk, Mlčák, Jebavý, Kubíček, Baláž – M. Beran, Válek, Procházka – Jícha, Miškář, Jánský – Koffer, Vitouch, Toman – Jindra, Čermák.

    Rytíři Kladno: Košarišťan (Brízgala) – Frye, Ticháček, Zelingr, L. Doudera, Štochl, Mikliš – Kubík, Plekanec, Račuk – Bílek, Filip, Melka – Hajný, Pitule, Š. Bláha – Hlava, Šapovaliv, Guman – Š. Jelínek.

    Diváků: 950.

    Jan Murárik

     

  • „Lennon“ Maulis sní o práci na kurtech


    Patří do desítky nejlepších beatlesovských kapel na světě. Kladenská The Beatles Revival CZ v těchto dnech své umění po světě, podobně jako ostatní představitelé kultury, předvádět nemůže. Zajímalo nás proto, co v současnosti „John Lennon“ Luděk Maulis dělá a čím by se živil, kdyby se kapela rozpadla.

  • Nový klip Jardy Taubera dnes v premiéře na sociálních sítích

     Kladenský zpěvák a kytarista Jarda Tauber dnes představí svůj druhý sólový videoklip.

  • Danyho cvičení (3). Zpevnění břišního svalstva


    Cvičení v tomto díle vám pomůže zpevnit oblast břicha.

  • Danyho cvičení (2). Pevná záda

      
    Dnešní díl jsem zaměřil na oblast zad, jako prevenci proti bolesti zejména hrudní a krční páteře.

  • Cvičení s Danym (1). Cviky na celé tělo

    https://uloz.to/file/oGjy0L1NfhjP/1-dil-cviceni-zip Trápí vás, že jste kvůli koronaviru přišli o své hodiny v tělocvičnách? Domácí cvičení by tělu mělo po dobu karantény dodat alespoň základy, které mu zpevní svaly. V našem seriálu si každý najde svoji parketu. Stačí zkopírovat odkaz a otevřít přes Google.

  • S kladenskou ČSAD Arrivou viry na čas prohrávají

    Společnost ČSAD MHD Kladno Arriva přidala k nutné dezinfekci vnitřních prostor svých autobusů dalšího hubiče virů. Jde o speciální ozoner.

  • Šičky nestíhají. Přijďte pomoct

    V dílnách společnosti Arco Interier vyrábějí nyní místo látek na markízy do celého světa roušky pro Česko. Ovšem lidí u šicích strojů by potřebovali mnohem víc!

  • Celé Česko šije. Asiaty nevyjímaje

    Včera jsem zašel do obchodu MEDVÍDEK v Kladně - Švermově.

  • Celé Česko šije. Jak pečovat o látkovou roušku

    „Laďka“ Eichenmannová z klubu PZ Kraso Kladno spojila lidi kolem Nadace pro transplantace kostní dřeně a šičky z kladenské společnosti Arco Interier.