V kině Hutník mají premiéru severský humor a drama z divočiny

Kino Hutník má dnes na programu dvě premiéry. Norskou komedii a americký thriller.

Helena jako dítě vyrůstala v divočině, naprosto odříznutá od světa, vychovávána svým tvrdým otcem tak, aby byla schopná přežít i v nejdrsnějších podmínkách. Prostě Dcera divočiny. Jenže právě otec, který ji byl nejbližší, ve skutečnosti držel v lesích ji i její matku násilím. O dvacet let později už Helena žije se svým manželem a dcerou běžným, téměř idylickým životem. Změnila si jméno a vzpomínkou na drsné dětství a své věznění v lesích jsou pouze její tetování „darovaná“ otcem. Iluze normálního života se jí se rozplyne ve chvíli, kdy se v médiích objeví zpráva, že Král bažin uprchl z vězení. 
Hrají: Ben Mendelsohn, Daisy Ridley, Garrett Hedlund, Gil Birmingham, Brooklynn Prince, Caren Pistorius, Chris Violette, Joshua Peace, Imali Perera, Joey Carson.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.45 hod.), neděle (17.15 hod.).

Film Šťastné a krvavé je prošpikován černým humorem a satiricky si utahuje ze stereotypů rozdílných národů. Každý rodilý seveřan ví, že správná skandinávská usedlost má stodolu a v ní žije prastarý elf. Existují přísná pravidla, jak udržet skřeta šťastného, aby neškodil. Když se Bill rozhodne ve stodole uspořádat velký vánoční večírek, klidumilný elf se nevítaných vetřelců rozhodne nemilosrdně zbavit za každou cenu...
Hrají: Martin Starr, Amrita Acharia, Jeppe Beck Laursen, Henriette Steenstrup, Zoe Winter-Hansen, Calle Hellevang Larsen.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.30 hod.), neděle (20.10 hod.).

-red-

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí