Nejděsivější film roku promítá kino Hutník

Kladenské kino Hutník dnes promítne tři premiéry. Mezi nimi je také nejděsivější film letošního roku.

Opičí muž je příběhem o pomstě. Obyčejný kluk (Dev Patel) pronikl do světa nelegálních zápasů, aby pomstil smrt své matky. Na začátku nemá sebemenší předpoklady uspět, protože neovládá žádné smrtící údery ani konkrétní bojové umění. Vůbec se neumí prát a vše se učí postupně, bojem. Klíčem k úspěchu je přežít, dokud se nenaučí vyhrávat. Jeho příběh se postupně prolíná se slavnou legendou o Opičím muži, podle níž tajemný maskovaný bojovník ochraňuje ty, kteří to sami nezvládají.
Hrají:Dev Patel, Sharlto Copley, Pitobash, Vipin Sharma, Sikandar Kher, Sobhita Dhulipala, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Makarand Deshpande.
Nejbližší termíny promítání: dnes (16.45 hod.).

Smršť je mrazivým příběhem na motivy bestselleru Jozefa Kariky. Když krajem fouká halný vítr, roste počet nehod, sebevražd a trestných činů. Proč a kdo je jejich skutečným pachatelem? Nadčasový mýtus plný smrti, temnoty a osudovosti zasáhne manželský pár nečekaně během lázeňského pobytu, který má zmírnit hlubokou partnerskou krizi. Anna Geislerová a Tomáš Maštalír čelí v mysteriózním thrilleru svým největším strachům.
Hrají: Tomáš Maštalír, Aňa Geislerová, Adrian Jastraban, Ivan Letko, Éva Bandor.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.15 hod.).

Na plátna kin se vrací jedna z nejpamátnějších hororových sérií vůbec. Psychologický horor První znamení: Přichází Satan diváky zavede tam, kde celá sága začala, aby jim odhalil tajemství zahalující zrození skutečného zla. Mladá Američanka je odeslána do Říma, aby zde zasvětila svůj život církvi. Setkává se zde s temnotou, která ji přiměje k pochybám o její vlastní víře. Odhaluje se před ní děsivá konspirace, jejímž cílem je přivést na svět ztělesnění skutečného zla.
Hrají: Nell Tiger Free, Bill Nighy, Ralph Ineson, Sônia Braga, Tawfeek Barhom, Andrea Arcangeli, Maria Caballero.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.30 hod.).

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí