Kam o víkendu za fotbalem?

Tento víkend nabídne řadu zajímavých fotbalových duelů.

V sobotu 29. října od 10.15 hod. sehraje kladenský SK svůj zápas s FK Meteor Praha VIII. Připomeňme, že SK je v divizi zatím na třetím místě se ztrátou sedmi bodů na první Polaban. Ve stejném čase, ale o pár desítek metrů dál, se v rámci I.A třídy dorostu sehraje první kladenské víkendové derby mezi dorostenci Slovanu a SK Kročehlav. Slovan aktuálně v soutěži vede, Kročehlavy jsou čtvrté se ztrátou čtyř bodů.

V odpoledních utkáních se začátky ve 14.30 hod. proběhne v okresním přeboru další zápas městských rivalů mezi SK Kročehlavy a Slovanem Dubí. Jde o souboj šestého s osmým, které dělí pouhý bod. A komu se nechce do Kročehlav, může zavítat do Rozdělova, kde hraje domácí zápasy kladenská Sparta. Na její hřiště dorazí vedoucí celek III. třídy SK Vinařice.

V neděli 30. října od 10.15 hod. vyběhnou fotbalisté Slavoje proti borcům z Knovíze. Slavoj je aktuálně osmý ve třetí třídě a potřebuje vyhrát, aby nezačal ztrácet na vedoucí čtyřku.

Odpoledne pak proběhne další z kladenských soubojů. Tentokrát jde o derby dvou sousedů, který se dříve odehrával i ve vyšších soutěžích, nyní bohužel pouze v rámci III. třídy. Slovan Kladno na svém hřišti vyzve sousední Novo Kladno a určitě se bude na co dívat. Obě družstva od sebe dělí jen plot, utkání jsou o to vyhecovanější a mají náboj. Navíc v aktuální sezoně mají obě mužstva formu a tlačí se na vedoucí Vinařice. Vloni si oba soupeři pohlídali výhodu domácího prostředí.
A v nejnižší soutěži, tedy ve čtvrté třídě, se utkají dvě záložní družstva. Na hřišti v Dubí místní Slovan přivítá béčko Velkého Přítočna. Oba duely začínají ve 14.30 hod. 

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí