Kam o víkendu za zábavou? Na Beatles, pohádky, bruslení, nebo volejbal

Kulturní ani sportovní ruch v Kladně těsně před Štědrým dnem nekončí. I následující, poslední adventní víkend, můžete prožít něco zajímavého, nebo jen na sportovišti propotit triko. 

Zítra dopoledne se děti v divadle Lampion pobaví i lecčemu přiučí při pohádce České Vánoce Josefa Lady (10.00). Kino Hutník zve na pohádkového Grinche (12.00) a filmy Mary Poppins se vrací (13.45), Blumblebee (16.05), Fantastická zvířata (18.20) a Aquaman (21.00). V kladenském Divadélku chystá v sobotu kapela Anopheles svůj tradiční vánoční koncert (20.00). "Zahrajeme nejen pro naše fanoušky a přátele, ale dobrou muzikou odměníme všechny nové návštěvníky koncertu," zve šéf skupiny Jiří P. Pidrman. 

Kdo dá přednost zábavě ve Švermově, nabízí se Rebel Aréna, restaurace místního Baníku. Známé české i zahraniční hity bude mít v režii skupina Hluk, bomby z reproduktoru vypustí také Rolling Stones Revival. Zábava začíná v sedm hodin večer. 

Pro sportující fanoušky je připravena volejbalová rozlučka s letošním rokem v podobě extraligového zápasu mezi Kladenskými orly a týmem Odolena Voda. Duel ve sportovní hale začne v šest hodin večer. 

V neděli si můžete jít zajezdit na bruslích buď na náměstí Starosty Pavla, nebo na zimní stadion, kde klub PZ Kladno chystá pro své členy a jejich kamarády Vánoční bruslení (15.00 - 16.00) se zpěvem a soutěžemi. Kino Hutník promítá českou pohádku Čertí brko (14.45), nebo komedii Vánoce a spol. (19.00). 

Kulturní vrchol neděle v Kladně je jednoznačně Vánoční koncert skupiny The Beatles Revival v domě kultury (19.00) se vzácným hostem Karlem Kahovcem! Poslední lístky k stání jsou v prodeji také v městském infocentru. 

O Štědrém dnu je na programu kina Hutník Čertí brko (10.00). 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí