Boxer Hubička shazuje břicho u Fechtnera

Jedním z prvních, kdo absolvuje skupinovou novinku trenéra Davida Fechtnera BOOTCAMP4MAN v OAZE je boxer David Hubička (43).

Čím vás tento projekt oslovil?
Předně tím, že je určený mužům od třicítky výš (směje se). Tak by se Davidovi mohlo povést s mou postavou, hlavně s břichem, něco udělat.

Dlouhé roky jste se věnoval závodně boxování. Víte tedy, jak nejlépe břicho vytvarovat. Neporadil byste si i bez trenéra?
Třeba vím, ale vždycky jsem potřeboval někoho, kdo mě k tomu správnému pohybu donutí. Asi bych to dokázal, ale znám se, a co bych dokázal shodit, to bych třeba do týdne měl zase zpátky (usmívá se). David mi se vstupem do jeho skupiny nabídl nový pohled na stravu. Věřím, že už s ní a s nabíráním nebudu mít problémy.

Kolik nyní vážíte, kolik byste chtěl vážit a za jak dlouho k tomu chcete dospět?
Zhruba sto třicet pět kilo a sto dvacet sedm centimetrů obvod kolem pasu. Ale mně nejde ani tak o váhu jako takovou, nýbrž o vytvarování břicha. Byl bych rád, kdybych s plošším břichem vážil třeba sto deset sto patnáct kilogramů. Moje závodní váha s menším břichem se zastavila na sto pěti kilogramech.

Kolikrát týdně chodíte k Davidovi makat?
Dvakrát týdně by mělo stačit. Ještě makám u Zdeňka Sekreta, který mi pomohl s klouby. K tomu hraju fotbal. David mi ukazuje techniku cvičení a hlavně mi vštěpuje správnou stravu i pitný režim. Přesto mi šla váha nahoru. Dali jsme si tři měsíce, po kterých by na mně měl být vidět výsledek mého snažení i disciplíny.

Vrátíte se do ringu?

Nevrátím ze zdravotních důvodů. Peníze, který bych za zápas dostal, za to nestojí.

Jan Murárik

hubdav
S Davidem Fechtnerem na cestě za plochým břichem

hubdavid
První skupina naslouchá trenérovým instrukcím

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí