Tauber má nové jméno a klip. V něm hraje sestra hokejového reprezentanta

 

Svůj třetí videoklip v těchto dnech zveřejnil kladenský rodák Jary Tauber. Píseň nese název „Ztroskotám“ a jednu z hlavních rolí si v klipu zahrála i sestra bývalého kladenského obránce Radka Gudase Karolina Neuvirthová, která je zároveň manželka známého hokejového brankáře Michala Neuvirtha.

Muzikant, který si před nedávnem změnil své umělecké jméno (dříve Jarda Tauber), promluvil o tom, jak natáčení probíhalo: „Píseň vznikala opět ve studiu předního českého producenta Ondřeje Žatkuliaka, samotný klip pak točil a režíroval David Pacholík. Exteriéry jsme natáčeli v centru Kladna a v Lidicích, interiéry byly natáčeny v jednom pražském officu. V hlavní roli si tentokrát se mnou zahrála má kolegyně a dlouholetá kamarádka Kája Neuvirthová, která ztvárnila roli mé nadřízené a nakonec i partnerky,“ říká s úsměvem mladý umělec a věří, že se nový klip bude veřejnosti líbit. Zároveň prozradil, že již začíná plánovat další videoklip, který se bude natáčet během léta.

Během podzimu pak budou mít kladenští fanoušci možnost vidět Jaryho vystoupení minimálně dvakrát – 5. 9. na akci suplující Dny města a 3. 10. v rámci „Aurora festu“ v klubu Auto Da Fé.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí