Na mítink Kladno hází míří slovenská vrhačská elita

Na mezinárodní atletický mítink Kladno hází a Kladenské memoriály již tradičně míří elita ze Slovenska. Startovní listinu také letos obohatí mnoho sportovců našich východních sousedů.

Hned první disciplína, hod kladivem žen, přivítá na startu opravu kvalitní slovenskou reprezentantku Veroniku Kaňuchovou. Ta na Kladno na Sletiště míří potřetí ve své kariéře. V loňském roce, ve velmi kvalitním závodě, obsadila stříbrnou pozici za českou jedničkou Kateřinou Šafránkovou. Ambice Kaňuchové jsou ostatně ty nejvyšší, jejím cílem je start na olympijských hrách v Tokiu.
I soutěž v hodu oštěpem mužů se v Kladně každoročně neobejde bez slovenských hvězd. Slovensko letos na mítinku bude reprezentovat Patrik Michalec. To, že mu Kladno evidentně svědčí, potvrdil již při své první návštěvě. V rámci mítinku Spolu na startu si totiž stanovil svůj osobní rekord na skvělé metě přesahující sedmdesát dva metry.
Pořadatelé z A.C. TEPO Kladno avizují, že těmito borci slovenské starty v Kladně nekončí. Těšte se brzy na další zajímavá jména. Mítink Kladno hází a Kladenské memoriály 2020 se uskuteční 16. září na Sletišti. Jste srdečně zváni!

-red-
foto: facebookový archiv Patrika Michalce a Veroniky Kaňuchové

kanuchova
Veronika Kaňuchová

michalec
Patrik Michalec

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí