Jan Krafka: Máme radost, že o naše Vánoční poukazy je velký zájem

Městské divadlo Kladno baví své fanoušky i náhodné zájemce internetovým projektem Máme Dobrou Karmu. Neztrácí tak kontakt s divákem. O popularitě hereckého souboru i inscenací hlavní kladenské scény svědčí i velký zájem o dárkové poukazy divadla. Nejen o tom jsme si v předvánočním čase povídali s jednatelem a hercem Janem Krafkou.

Vánoční poukaz je v těchto dnech zřejmě hlavně vhodným doplňkem dárků pod stromeček. Jak ho majitel může využít?
Nabízíme různé poukazy a podle toho se také odvíjí jejich následné využití. Jsou speciální na muzikály či na činohru a v různých hodnotách. Nyní je to jediná možnost, jak si předplatit některé z našich představení, které si majitel poukazu vybere dle libosti. Zvolili jsme tuto cestu, protože nemůžeme prodávat vstupenky na jednotlivá představení. Podle mého nezačneme hrát do konce února a kdoví, jestli nezačneme až v září příštího roku…

Má poukaz, nebo se dá říct i nadčasová vstupenka, dobu platnosti?
Platnost poukazu je do konce příštího kalendářního roku. Věřím, že hrát do té doby budeme, takže proměnit poukaz za sedadlo v divadle by neměl být problém.

Vejdu se i s nejlevnějším typem poukazu do ceny vstupenky nebo budu muset doplácet?
Poukaz znamená plnohodnotné místo v hledišti. Svého majitele vyjde levněji, než kdyby si kupoval klasický lístek. Od té doby, co jsme poukazy začali inzerovat, tak se prodávají velmi dobře. Máme radost, že je o ně takový zájem.

V současnosti herecký soubor baví diváky v autorském projektu kladenského divadla Máme Dobrou Karmu. Můžeme se těšit v jeho různých rubrikách v nejbližších dnech na pokračování?
I když si mezi svátky dáme oddych, tak chystáme pokračování. Když nezkoušíme nebo netvoříme v Dobré Karmě, tak zvelebujeme vnitřní prostory budovy.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí