Hudebník Jary Tauber představil nový videoklip

Kladenský rodák Jary Tauber vydal tento týden nový videoklip k písni s názvem „Style“. Jde o pátou píseň, kterou v letošním roce vypustil do světa, a připravuje se tak na vydání debutové desky. Ta by měla spatřit světlo světa během příštího roku.

Na námětu nového videoklipu se podílel Jary s režisérem Davidem Pacholíkem, který klip i natočil. Píseň vznikala ve studiu Rooftop, kde Jary pracuje v této době i na své debutové desce. „Už mám připravené téměř všechny písně, které se na mé první sólové desce objeví. Fanoušci se mohou těšit i na překvapení,“ prozradil o plánované desce kladenský hudebník.
Příprava písní pro svou debutovou desku není jeho jedinou aktuální činností. Nedávno složil hymnu pro kladenské volejbalisty a v současnosti připravuje klubovou píseň pro fotbalisty třetiligového Sokola Hostouň. 
Kladenská veřejnost ho navíc může ještě letos vidět vystupovat 11. prosince na benefiční akci pro stacionář Druhý Domov v kladenském klubu Dundee Jam a 17. prosince na náměstí Starosti Pavla v rámci Kladenských Vánoc.
Odkaz ke klipu: www.youtube.com/watch?v=pSRtp6rEQDA

-red-
Foto: archiv JT


Počasí Kladno

Předpověď počasí