Kladenským koupelnám vévodí CENTRUM

Za kvalitní a vkusnou koupelnou už nemusíte jezdit do Prahy. Vše potřebné pro její realizaci najdete v Kladně na jediném místě. Firma CENTRUM Koupelny Kladno, partnerská prodejna lídra na trhu společnosti SIKO Koupelny, vás zve do své prodejny v ulici Ke Stadionu 1938.

A v ní neobjevíte jen svět koupelen. V CENTRU totiž koupíte také moderní kuchyňské sestavy nebo interiérové dveře. „Od otevření nové prodejny v březnu 2014 neustále rozšiřujeme sortiment tak, abychom dokázali uspokojit i nejnáročnějšího zákazníka. Kromě koupelen, dlažeb do exteriéru a kuchyní máme v sortimentu nově i interiérové dveře a nábytek na míru,“ říká šéf firmy Jiří Chvojka.

V CENTRU dostanete ke svému přání katalogy, kompletní služby v poradenství i grafické návrhy pro představu vaší realizace.

V sortimentu kuchyní vás zaujme unikátní možnost navrhnout si vlastní kuchyň pomocí jednoduchého plánovače přímo z domova. V krátké chvíli získáte až 25 variant možností své kuchyně!

„Obrovskou devízou naší společnosti byl a vždy bude přístup k zákazníkovi, ať už se jedná o stálého velkoobchodního partnera či maloobchodního zákazníka,“ upozorňuje Jiří Chvojka.

Neváhejte! Pokud stavíte či předěláváte stávající bydlení, přijďte do CENTRA. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí