Obchodní centrum v Kročehlavech nevznikne

Dohady o tom, co vyroste na místě bývalého hřiště fotbalového klubu Kablo Kročehlavy zřejmě utne nová zpráva, která se nese kladenskými kuloáry rychlostí blesku či hromu. Váhání developera nad výstavbou centra v Kročehlavech zřejmě nahrálo sportu. 

Známý fotbalový bafuňář Václav Orel se přestěhoval do Kladna a založil klub SK Nazelené podle jména bývalého slavného hostince. Při návštěvě největšího středočeského města jej totiž zaujalo opuštěné škvárové hřiště u silnice v Kročehlavech.
„Na první pohled jsem se do něj zamiloval. Všude samá zeleň. Zelenou milujeme, hospodu oživíme,“ uvedl nedávno Václav. SK Nazelené čeká za několik dnů start v takzvané „Pralesní lize“ neboli nejnižší fotbalové třídě.
Na hřišti nyní zbývá dosekat nálety, natáhnout sítě, vyhnat divočáky a nalajnovat hřiště. Možná nakonec bude pro Kročehlavy lepší návrat populárního sportu než výstavba dalších rozsáhlých nemovitostí...

-red-

kachnickaspravce
Správec klubu Pepa Škvára brzy zjistil, že sekačky potřebuje nejméně dvě...

kachnickabrana
Týden do zahájení soutěže stačí po posekání náletů natáhnout sítě, nalajnovat a za bránou vyhnat divočáky

kachnickabota
Pozůstatek slavné Kablovky nalezený v zarostlém malém vápně. Prý by mohlo jít o kopačku bývalé brankářské ikony klubu Martina Pergla

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí