Kam o víkendu na fotbal?

O víkendu se hraje v našem městě několik fotbalových utkání, a protože počasí stále přeje, proč si neužít sportovní zážitek?

Nejprve v sobotu dopoledne můžete zavítat na hřiště divizního SK Kladno, kde domácí vyzvou SK Český Brod. Utkání začíná v 10:15 hod.

Kdyby měl někdo zájem spíše o fotbalové talenty a mládežnický fotbal, tak může zavítat na hřiště Slovanu Kladno, kde se úspěšně hraje I.A třída dorostu. Mistní kluci hrají s TJ PTZ Viktorie Nelahozeves a je to souboj dvou zatím neporažených celků. Zápas začíná také v 10:15 hod.

Z odpoledních zápasů byste si neměli nechat ujít utkání okresního přeboru mezi čtvrtým celkem SK Kročehlavy a třetím Slaným "B" od 16:30 hod. A nebo na hřišti v Rozdělově kladenské derby mezi Spartou Kladno a Novo Kladnem též od 16:30 hod. 

Neděle v Kladně nebude tak fotbalem nabitá. Nejprve dopoledne od 10:15 hod. Slavoj Kladno na domácím hřišti vyzve SK Pchery, což je utkání III. třídy. Odpoledne lze vyrazit na hřiště do Dubí, kde se místní béčko utká s béčkem Družce od 16:30 hod. nebo na hřiště dosud doma neporaženého Slovanu, který se utká od 16:30 hod. s SK Buštěhrad.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí