Stehelčeves vyprovodila Knovíz s nulou. Hafenrichter dal hattrick

V 17. kole fotbalové třetí třídy skupiny B přivítala druhá Stehelčeves devátou Knovíz a dle předpokladů s přehledem zvítězila. Výsledek 5:0 (3:0) odpovídal dění na trávníku.

Zápas sice začali překvapivě lépe hosté, ale jejich platonická převaha trvala zhruba deset minut. Pak se již začali prosazovat domácí, kterým se na jaře daří a všechny zápasy zatím vyhráli. Ve 20. minutě hostující obrana ještě odvrátila průnik Nešvery a v 31. minutě hostující obránce vyhlavičkoval na roh míč z prázdné brány. Pěkně zahraný roh již domácí proměnili Skořepovou hlavičkou. O tři minuty později si na dlouhý centr do vápna naskočil Hafenrichter a také hlavou zvýšil na 2:0. V těchto chvílích již byla převaha Stehelčevse značná. Na bránu hostí se valil jeden útok za druhým a jejich obrana pod tlakem chybovala. V 39. minutě jedné z chyb využil Skořepa ke vstřelení svého druhého gólu. O chvíli později se mohli po chybném vyběhnutí domácího gólmana radovat i hosté, ale domácí vytlačili míč z brankové čáry na roh. 
Na začátku druhé půle se obraz hry mnoho nezměnil. Ve 49. minutě hosté špatně rozehráli, domácí jim míč sebrali a Hafenrichter sám před brankářem nezaváhal. Neuplynuly ani tři minuty, hosté opět chybovali, míče se zmocnil opět Hafenrichter a lobem přes vyběhnuvšího brankáře přidal pátý gól domácích. Hosté utkání nezabalili a dál hráli fotbal jakoby byl výsledek otevřený. A měli opět smůlu, když jim zase domácí téměř jistý gól vykopli z brankové čáry.
Utkání s přehledem odřídil rozhodčí Masopust. Byť s některými jeho výroky hlavně domácí nesouhlasili, vždy si zjednal pořádek. Čtyřicítka diváků odcházela spokojena hlavně z výkonu domácích, kteří místy předváděli na třetí třídu velmi kvalitní fotbal.

Stehelčeves: Tuček  - M. Kořínek, Donoval, T. Kořínek (67. Krejcar), Hafenrichter, Nešvera (65. Kopolovič), Stehlík, Kopřiva, Kracík, Skořepa, Rejdík (46. Poláček). Trenér: Skořepa.

Knovíz: Řehák - Žďárek, Havelka, Maťátko Lub. (46. Brož), Duda, Novák, Nejman, Maťátko Lad., Provinský (52. Říčka), Radko, Chládek. Trenér: Cimrman.

František Červenka 


Počasí Kladno

Předpověď počasí