Kročehlavy na hru Nova nestačily

Ve 20. kole okresního přeboru nastoupil domácí SK Kročehlavy proti favorizovanému Novoměstskému Kladno a podlehl mu 0:2 (0:1).

V rychlém bojovném utkání Novo od začátku potvrzovalo roli favorita. Bylo fotbalovější a mělo více ze hry. Do šancí se však nedostávalo.  To domácí, ač pod tlakem, vyráželi do rychlých protiútoků, ale jejich útočníci, i když se několikrát objevili tváří v tvář soupeřovu brankáři, šance promarnili. Ve 34. minutě se radovali hosté. Po hrubé chybě brankáře Dvořáka, jemuž lehká střela vypadla z rukou, Hovorka hravě dorazil míč do brány.
Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Novo si stále udržovalo převahu a zlepšilo i obrannou činnost, takže domácí se již nedostávali do brejků. Naopak v 71. minutě kousek za půlící čárou dostal míč do běhu Hovorka a po sólu přes půl hřiště bezpečně zvýšil na 2:0. V nervózním závěru se hra přiostřila, ale suverénní rozhodčí Bázler vše s přehledem uřídil. Pětatřicet prokřehlých diváků vidělo zajímavé bojovné utkání.

Kročehlavy: Dvořák - Burian, Junek (66. Klablena), Černý Milan, Madej (85.Hehejík), Blanda, Dojcsán Ondřej, Dojcsán Štěpán (57. Černý David), Moravec (76. Prešinský), Femeza, Rolný.  Trenér: Andrle

Novo: Pelc - Hovorka, Horský, Packa, Kasík, Kovařík, Hončík, Fišer, Pech, Šromovský, Sikora. Trenér: Jung.

František Červenka 


Počasí Kladno

Předpověď počasí