Starší žáci Kladna prohráli s Mladou Boleslaví, mladší porazili Chomutov

V posledním domácím kole starší žáci SK Kladno propadli.  V nejvyšší České soutěži podlehli na domácím hřišti Mladé Boleslavi – U15 0:2 a U14 1:6. Mladší žáci do třinácti let vyhráli v Chomutově 6:3, hráči do dvanácti let prohráli 3:4. Dorosty SK Kladno měly volno. 

Poslední domácí utkání sehráli kladenští fotbalisté do patnácti let s Mladou Boleslaví. V prvním poločase pustili hosty do dvou šancí a ty skončily brankou. Ve druhé půli měli domácí územní převahu, ale branky se nedočkali. „Bohužel jsme si nevypracovali vyloženou šanci a soupeře do dvou pustili. Potom už to pro kluky bylo složité. Bylo vidět, že chtějí s vývojem něco udělat, ale bohužel tam bylo až příliš nervozity,“ řekl k utkání trenér Kladna Jan Procházka.

Pěkný a vyrovnaný fotbal se hrál v prvním poločase v utkání starších žáků do čtrnácti let mezi SK Kladno a Mladou Boleslaví. O přestávce z toho bylo vedení hostů 2:1. Jenže ve druhé půli hosté ukázali svou kvalitu a přidali ještě čtyři branky. „Bohužel se opět projevila naše slabina. Utkání dokážeme dobře rozehrát, ale pokud prohráváme o dva góly a více, kluci to v hlavách pravděpodobně prohrají a nedokáží s výsledkem už nic udělat,“ řekl Václav Kalina, trenér Kladna.

 

ČLŽ U15 - SK Kladno – FK Mladá Boleslav 0:2 (0:2)
Sestava: Ševce – Grumlík (45. Polcar), Justra, Bokša, Veselý – Truhlář (60. Ricci), Bartoš, Herčík, Kadeřábek (52. Landa) - Duda, Chlumský.

ČLŽ U14  - SK Kladno -  FK Mladá Boleslav 1:6 (1:2)
Branka: Lank
Sestava: Vajshajtl (36. Serpietri) - Brabec, Kalina, Rottner (36. Fiala), Novák - Kloček, Hanuščík, Tyle (36. Janega), Hoffmann (68. Vosyka) - Došek (44. Korbel), Lank (24. Rous)

 

Jediným vítězným mužstvem SK Kladno jsou mladší žáci do třinácti let, kteří uspěli na hřišti Chomutova 6:3. I přes jednoznačný výsledek nebyl trenér Jaroslav Hamouz s výkonem svých svěřenců spokojen. „Těšit nás může výsledek, ale hra nebyla podle našich představ. Bylo v ní spousta nepřesností a zklamal mě náš laxní přístup k utkání,“ řekl Hamouz.

Těžké utkání na hřišti Chomutova mají za sebou mladší žáci SK Kladno do dvanácti let. Po tvrdém boji nakonec hosté podlehli svému soupeři 3:4. „Kluky musím za výkon pochválit, hráli výborně,“ řekl po utkání Marek Abrham, trenér Kladna. 

 

ČLŽ U13 – Junior Chomutov - SK Kladno 3:6
Branky: Kůsa 3x, Zoubek, Řehoř M., Kozubek.
Sestava: Vojtíšek, Tunka -  Hamouz, Mikula, Zoubek, Kolka, Kozubek, Kůsa, Randýsek, Řehoř M., Řehoř L., Beneš, Požár.

ČLŽ U12 – Junior Chomutov - SK Kladno 4:3
Branky: Kolísek, Mucha, Chvapil.
Sestava: Hejkal - Abrham, Hašek, Chvapil, Kopta, Janát, Kolísek, Halaj, Mucha, Procházka, Svoboda, Jílek, Civín. Trousil, Pavlík.

-jan-

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí