Hostouň slaví třetí ligu

Hostouňští sokolové prohráli doma s Motorletem 2:3 pp (1:1), ale do ČFL jdou z prvního místa. 

K překvapení většiny přítomných první gól vsítili hosté. Sokolové se v té době zmohli na jedno Dosoudilovo břevno. Oddechli si v sedmnácté minutě. Laušman si naběhl do vápna na centr a hlavou srovnal skóre. V závěru poločasu ještě zkusil efektní nůžky, ale místo gólu jel s poraněnou rukou do nemocnice. 

Po změně stran se několikrát vyznamenal Kudrna. Podržel spoluhráče a ti si zkušeně počkali na příležitost definitivně srazit Pražany do kolen. Ta přišla v 64. minutě. Z trestného kopu za hranicí vápna se parádně trefil Vojtěšek a v tu chvíli pojistil Hostouni první místo v tabulce. Branka to byla veledůležitá. Hosté totiž čtvrthodinu před koncem překonali Kudrnu podruhé. V penaltovèm rozstřelu byli Pražané šťastnější.

"Hráči před utkáním věděli, že postoupíme pouze z prvního místa. Druhé místo by nás ponechalo v divizi," upozornil po utkání předseda Sokola Jiří Hondl.

Sestava Sokola: Kudrna - Vašák, Trapp, Dosoudil, Krndžija (Hanuščík), Kulhavý (Viduna), Marek, Vojtěšek, Věchtík (Kárník), Hájek (Bělíček), Laušman (Křižka).

Diváků: 240

Nejlepší sokol podle VK: Krndžija

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí