Kladensko v divizi a ČFL. Všechna mužstva prohrála

V desátém kole třetí ligy i divize nevybojovaly týmy z Kladenska dohromady ani bod! 

Kladenský SK živil doma proti Českému Brodu, lídru tabulky skupiny B, naději na zisk důležitých bodů do osmdesáté minuty. Pak ale po zbytečné minele u půlící čáry přišel rychlý kontr soupeře a s ním i jediný gól utkání. SK citelně chyběli marodi Čížek a Kalina. Kladenským v tabulce patří devátá příčka, přičemž na prvního ztrácejí třináct bodů.
Sestava SK: Tesař - Stříška, Hanzlík, Javorek, Nosek, J. Růžička, Holub, Dejčmar, Procházka, Pospíšil, Tóth (na střídačce: Vokoun, Bagou, Kraus, Abrham, Švambera). V jedenáctém kole jede SK na hřiště Ostrova nad Ohří (sobota, 15.30 hod.). 

Podobně dopadl ve stejné divizní skupině i SK Slaný. Nováček soutěže podlehl v Praze týmu Aritmy 0:1 gólem v 78. minutě. V tabulce nyní patří Slaný mezi kluby přímo ohrožené sestupovými starostmi. V příštím kole, v sobotu (15.30 hod.), hostí Brandýs nad Labem.
Soupiska SK: Sedlák - Kubaška, Jaráb, Zelenka, Pospíšil, Galbavý, Křeček, Mareš, Vimr, Maroušek, Nádeníček (střídali Trnka, Macháček, Holly, Kubík). 

Ve třetí nejvyšší soutěži, ČFL, Velvary v B skupině prohrály v Pardubicích s béčkem druholigového celku 1:3 (0:0, gól Velvar vsítil v 71. minutě Ippolito). Pro Středočechy porážka znamená, že se z druhé poloviny tabulky zatím výše neposunou. 
Soupiska Velvar: Měsíček - Ippolito, Tenkl, Šimkovský, Valenta, Vopat, Polák, Šolar, Bulíř, Krištof, Rubeš (na střídačce: Havránek, Dolejší, šídlo, Müller, Dvořák, Kafka, Chábera). V jedenáctém kole se Velvarští v sobotu (15.30 hod.) utkají doma s Brozany. 

Sokolové z Hostouně, nováček ČFL, prohráli v Domažlicích 2:3 (1:2, góly Sokola vsítili ve 23. minutě Kabele, v 51. Laušman) a ve skupině A jim i nadále patří poslední příčka. Na západě Čech přitom dokázali Hostouňští zlikvidovat dvoubrankový náskok domácích. Avšak od 56. minuty hráli oslabeni o vyloučeného Dosoudila, a to je možná stálo zisk bodů. Domažlice totiž v devadesáté minutě podnikly do oslabené obrany další z výpadů a gólman sokolů si v tlaku dopravil míč do vlastní sítě.
Sestava Sokola: Czehowsky - Antl, Trapp, Dosoudil, Hovorka, Zahranychnyy, Marek, Kabele, Šustr, Laušman, Hájek (střídali Krupička, Kolmistr, Baratynskyy). V jedenáctém kole hostí Sokol mužstvo Králova Dvora (neděle, 15.30 hod.). 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí