Kladenští fotbalisté odjeli z Neratovic s prázdnou

První jarní kolo hráči SK nezvládli. Na hřišti Neratovic-Byškovic podlehli 0:2 (0:1). 

Kladenský klub je před schválením městského rozpočtu v ekonomické nejistotě. Ten sice nepočítá se spásonosnou částkou, ale bez ní hrozí, že se SK ocitne finančně na nule. Hovoří se sice o příchodu mecenáše, ovšem než se tak stane, nemůže si klub dovolit koupit posily. I prý z tohoto důvodu dnes tuchlovický útočník Kraus, který absolvoval celou zimní přípravu s Kladnem, nehrál. 

Kladenští přesto i bez hrotového útočníka jeli k soupeři s úmyslem vsítit rychlý gól a pokusit se mít zbytek utkání pod kontrolou. Jenomže kdo tahal za kratší konec provazu byli nakonec oni sami. V šesté minutě se domácím podařilo z levé strany prokličkovat do vápna a  nadvakrát Vokouna tečovanou střelou překonat. Další neratovickou haluz v prvním poločase už nadějný kladenský gólman za sebe nepustil.

Kladenští ovšem nezabránili po návratu z kabin Neratovickým ke skórování po standardní situaci a diskutabilní dorážce. V momentě, kdy míč putoval do sítě, se zřejmě  mohl i pískat faul na kladenského hráče... A to bylo z obou stran všechno.

Sedmnácté kolo sehrají Kladenští v sobotu 16. března s Brandýsem nad Labem před domácím publikem.

Základní sestava SK: Vokoun - Kalina, Suchý, Hanzlík, Borák, Pechr, Holub, Čížek, Šíma, Tóth, V. Procházka.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí