Vizitky soupeřů. Pardubice hrozí Klozem

Druhým soupeřem kladenských rytířů v řadě na začátku baráže je tým Dynama Pardubice. S Východočechy se utkají v neděli na svém stadionu (16.00). 

Dynamo spousty mimopardubických fanoušků pasuje na jednoho z vážných kandidátů sestupu do první ligy. Pardubičtí v čele se známým hokejovým agentem Jaroslavem Zídkem samozřejmě většinou svým hráčům věří. "Pardubky se udrží, uvidíte, a s nimi příští sezonu v extralize bude Kladno," míní Zídek, který před zhruba patnácti roky pomohl Jaromíru Jágrovi do KHL. 

Pardubice mají v kádru exkladenského útočníka Jana Kloze. Ten v extraligovém play out táhl mužstvo a na konci nadstavby posbíral z Dynama nejvíce kanadských bodů za tři branky a pět asistencí ze šesti možných utkání. Hned za Klozem jsou hráči, kteří dosáhli maximálně na polovinu jeho zisku. 

V podání týmu je zajímavá celková statistika střel na branku v zápasech play out. V ní vyniká například obránce Bryan Ihnačák, syn populárního československého hokejisty. Na své konto si připsal dvanáct pokusů, ovšem ani jeden neskončil gólem. Lepší v této statistice je už pouze útočník Luboš Horký, který ze svých třinácti střel mezi tři tyče proměnil ve dvě branky. 

Jestliže se Kladno v play off opíralo a jistě dál bude spoléhat na formu gólmana Lukáše Cikánka, pak Dynamo v play out sázelo nejvíce na dvojici Ondřej Kacetl - Milan Klouček. Oba odchytali tři zápasy ze šesti a oba obdrželi deset branek. 

Co se vstupného na duely v Pardubicích týče, pak majitelé permanentek extra mají baráž zahrnutu v ceně a nemusí si své karty dobíjet. Jako symbolický dárek si mohou vyzvednout na pokladnách odznak s motivem „Společně to zvládneme“. Stejný symbol bojů o záchranu dostanou také majitelé permanentek klasik. Ti mají svá místa rezervována nejpozději 48 hodin před začátkem utkání, neuplatněné rezervace poté zamíří do volného prodeje. Vstupenky si mohou při uplatnění svých rezervací koupit s poloviční slevou. Ceny jednotlivých vstupenek se pohybují od 60 korun za stání po 200 korun za volné místo na nejlepší tribuně. Zvýhodněné balíčky vstupného pořídí fanoušek Dynama od 300 korun na stání po 1000 korun za fajnové místo k sezení. 

-red-

Foto: Jan Jedlička

Jak dopadne Kladno v baráži? Tipněte si v anketě, kterou najdete ve spodní části našeho webu!

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí