Vstupenky na baráž v prodeji!

Vstupenky a výhodné balíčky na baráž o extraligu jsou již v prodeji. Zakoupit je můžete on-line, na všech terminálech Sazky lze zakoupit pouze jednorázové vstupenky. Ceny jsou pohyblivé a na jednotlivá utkání se liší obdobně jako v základní části Chance ligy. Permanentkáři mají nejlevnější vstupné neměnné po celou baráž.

„Chceme v baráži zvýhodnit hlavně věrné permanentkáře a fanoušky, kteří nás dlouhodobě podporují a jsou z Kladna a okolí. Měli jsme například informace, že na první zápas s Pardubicemi chtějí vykoupit hlediště spekulanti. Proto jsme se rozhodli zvýhodnit balíčky s více zápasy a dát do prodeje relativně dražší vstupenky na jednotlivá utkání. Jinak to prostě nešlo a věřím, že to lidé pochopí,“ vysvětluje majitel klubu Jaromír Jágr.

„Myslím, že opravdoví fandové a Kladeňáci přijdou ideálně na všech šest domácích zápasů. Pokud si koupí balíček vstupenek, cena na zápas víceméně odpovídá play off s Jihlavou. Na druhé straně si těžko někdo z jiného města nebo spekulant koupí lístek na celou baráž,“ doplňuje Jágr.

Podrobné info o cenách vstupenek najdete na www.rytirikladno.cz.

Zdroj: Rytíři Kladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí