Anketa. Kladno doprovodí do extraligy České Budějovice

V naší anketě před play off padesát procent z hlasujících nevěřilo, že Jágr s Plekancem spolu vůbec nastoupí a jen dvacet procent doufalo, že spolu dojdou do extraligy. Dnes vám nabízíme odpovědi našich respondentů na otázku - Jak dopadne baráž z hlediska rytířů?

Petr Tenkrát, bývalý hráč Kladna: Oba extraligové týmy jsou z pohledu rytířů hratelné. Myslím, že by dolů mohly jít Pardubice. Od nového roku pořádně nevyhrály a mají v týmu moc cizinců. Ovšem pozor na pardubického Kloze. Ten baráž umí!

Zdeněk Nedvěd ml., bývalý hráč Kladna: Jestli je pravda, že Chomutov skolila salmonela, tak budou mít půlku týmu a není mi jasné, kým ho doplní... Piráti jsou podle mne hratelní. Pardubice mají rozklížený tým. S Českými Budějovicemi hraje Kladno vyrovnané zápasy. Rytíři mají letos velikou šanci extraligu vybojovat a s nimi nahoru podle mne půjdou právě Budějovice.

Libor Procházka, trenér kladenského dorostu: Pardubice nedrží pohromadě, Chomutov má salmonelu a nemá peníze, takže šance pro Kladno tady je jako už dlouho ne. Ale bude to boj do posledního kola. České Budějovice do něj výrazně promluví. Kladno ukázalo v play off sílu, je odpočaté, je to pro ně hratelné!

Petr Havlůj, hokejový scout: Minule jsem v anketě zmínil, že rytířům přeji, aby přešli přes Jihlavu a vyšlo to. Tak teď jim přeji postup do extraligy a snad to taky vyjde... Kluky znám a vím, že udělají vše pro to, aby postoupili. Jihlava byla pro ně test sám pro sebe, tak to už teď nepustí. 

Nicole Vacinová, fanynka rytířů: Věřím, že rytíři postoupí a s nimi České Budějovice.

Michaela Šedivá, fanynka rytířů: Kladno vybojuje extraligu a s ním postoupí také Motor České Budějovice.

-red-

Foto: Pavel Kačerovský

Chcete si také tipnout výsledek baráže? Pak dejte svůj hlas v anketě, kterou najdete ve spodní části webu.


Počasí Kladno

Předpověď počasí