Anketa k hokejovému MS. Rusové oslaví titul, Češi ve finále!

Finiš hokejového šampionátu na Slovensku je tu. Dnes se Finové utkají s Rusy (15.15) a český výběr vyzve Kanadu (19.15). Nás zajímá, jak to podle vás celé dopadne.

Lubomír "Čužák" Rys, bývalý hokejista: Mužstvo na to, aby přešlo přes Kanadu, máme. Pak si o titul zahrajeme s Ruskem. Třetí skončí Finové. 

Lucie Šikolová, na mateřské: Kanada s námi prohraje 3:4 a pak přivezeme zlato. 

David Růžička, hokejista: Kanada bude plná sebevědomí po tom, co otočila gólem v poslední sekundě a pak dala Švýcary v prodloužení. Ale z našich zase spadl obrovský psychický balvan ze čtvrtfinálového strašáku, navíc je tam plno kluků z Kladna, takže věřím ve finále. Tam můžeme překvapit klidně i Rusy.

Vašek "Kony" Konrád, fotograf: S Kanadou prohrajeme v prodloužení 3:4. Ve finále Kanada podlehne Rusku. Na třetím místě skončí Finové.

Jiří Hokův, fotograf: S Kanadou dopadneme dobře, medaili budeme mít zlatou.

Marek Maršoun, tenisový trenér: Kanadu porazíme o gól a pak věřím v nejcennější kov.

Vlasta Korec, moderátor: Kanada nám nenosí štěstí, navíc, aby vyhrála, zkusí vše včetně zákeřných faulů, provokací, nebo přeměřování čepelí našich hokejek. Ačkoliv si štěstí vybrala v zápase se Švýcarskem, porazí nás 3:1. I když si přeju rozcupovaný javorový list na 1000 kousků. Budeme mít bronz.

Ludomír Landa, ředitel ČSAD Kladno: Kanadu porazíme 5:4 a ve finále s Ruskem na nás zbyde stříbro.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí