Rytíř Jůdl: Chci navázat na skvělou práci Vítka Herala

Od prvního října se oficiálním tiskovým mluvčím hokejových Rytířů stane Lukáš Jůdl (25). Do prestižního křesla tak usedá novinář, hokejový komentátor či "rozhlasák". 

Překvapila vás nabídka Rytířů?
Překvapila mě velmi příjemně. Po mém návratu ze zahraničí na konci letošního jara jsem se s klubem o možné spolupráci bavil, pak se o prázdninách o téhle možnosti hovořilo více a v září mne klub pozici tiskového mluvčího nabídl. Vzal jsem si krátký čas na rozmyšlenou, protože jít dělat mluvčího po Vítkovi Heralovi není jednoduché. Nastavil hodně vysokou laťku a té práce v klubu nemá tiskový zrovna málo. Musle jsem si vyřešit své dosavadní pracovní závazky, ale vlastně nebylo o čem dlouze přemýšlet. Splnil se mi sen, a to se neodmítá.

Co vás čeká?
Pokračování v odkazu Vítka Herala. Velká zodpovědnost, do které mám obrovskou chuť. Jako externí spolupracovník načínám u Rytířů pátou sezonu, takže zhruba vím, do čeho jdu. 

Jaká bude vaše první čitelná stopa v téhle práci?
Už jsem spolupracoval na tvorbě nové podoby facebookové stránky klubu. Takže nějaká stopa se za mnou už rýsuje. V tom chci pokračovat i nadále. Přiblížit sociální sítě Rytířů tomu nejmodernějšímu, co ve světě nejen hokeje existuje. Hodně se inspiruji ve sportech na americkém kontinentu. S celou partou kolem tiskového oddělení klubu pak vymýšlíme různé akce pro veřejnost. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí