Novým tiskovým mluvčím Rytířů Kladno je Lukáš Jůdl

Hokejový klub Rytíři Kladno po osmi letech opouští dosavadní tiskový mluvčí a PR manažer Vít Heral. Jako svého nástupce vybral Lukáše Jůdla, který pro klub v uplynulých letech pracoval jako redaktor, reportér i komentátor přímých přenosů.

„Jsem přesvědčený, že svou pozici předávám do správných rukou. Kromě schopností a zkušeností má Lukáš Jůdl ještě jednu potřebnou vlastnost, a tou je láska ke kladenskému hokeji,“ prohlásil končící mluvčí Vít Heral.

Ten byl ve funkci od začátku sezony 2011/12 - tedy od chvíle, kdy klub měnil identitu, zvolil název Rytíři Kladno a po svém otci jej převzal Jaromír Jágr mladší. „Bylo mi vždycky ctí pracovat pro Rytíře a výsadou být po boku Jaromíra Jágra. Zažil jsem tu spoustu nepopsatelných chvil a načerpal obrovské množství zkušeností. Nyní ale nastal čas na změnu v osobním i profesním životě, chci se věnovat více rodině a hokeji zase už jen jako fanoušek. Klukům na ledě budu držet palce a fandit budu samozřejmě i všem svým dosavadním kolegům, kterým děkuji za spolupráci,“ loučí se Heral.

Lukáš Jůdl začínal v televizi Sport5, poté nabíral zkušenosti v regionálních médiích a uplynulé tři roky strávil ve sportovní redakci televize Nova jako reportér a komentátor zápasů NHL na stanicích Nova Sport. „Moc si této příležitosti vážím. Vítek v klubu odvedl enormní kus práce a nastavil mi laťku hodně vysoko. Mohu ale slíbit, že udělám všechno pro to, abych ho plnohodnotně nahradil,“ uvedl Jůdl, který u Rytířů není žádným nováčkem. S klubem externě spolupracoval čtyři sezony. „Prostředí i lidi kolem klubu znám skvěle. To je určitě velká výhoda,“ těší Jůdla.

„Chci pokračovat v tom, co tu Vítek vybudoval. Mám v hlavě několik nových věcí, které se týkají zejména komunikace s fanoušky a sociálních sítí. Ty chci ještě více přiblížit nejnovějším trendům, které nastavují především zámořské kluby napříč všemi sporty,“ dodal Lukáš Jůdl.

Zdroj: Rytíři Kladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí