Rytíři mají týden hokeje za sebou, nyní je na řadě PZ

Týden hokeje, akce pořádaná Českým hokejovým svazem, má v Kladně dvojí start. 

Na pondělní akci Rytířů dorazilo osmatřicet nových tváří a také spousta dětí, které už ji absolvovaly podruhé. Na ledě se objevily děti bez rozdílů dovedností či bruslení. „Moc už si na svoje první kroky na ledě nepamatuji, ale rozhodně nevypadaly tak dobře jako u dětí, které dnes dorazily,“ usmíval se Martin Kehar, jeden ze zástupců A týmu přítomný mezi adepty na hokejovou kariéru. „Je důležité, aby se děti na takovýchto akcích hokejem hlavně bavily a pak u něj zůstaly,“ zdůraznil útočník Rytířů David Stach. 

Rytíře v sobotu na ledě kladenského zimního stadionu vystřídá klub PZ. Od devíti ráno se další tři hodiny budou dětem od čtyř do osmi let věnovat například olympijský vítěz Martin Procházka nebo šéftrenér klubu Miroslav Mach. Všechny děti mají jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na paní Lokvencovou (tel.: 736 607 854). 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí