Petr Ton: Kladno dnes nepříznivou sérii zlomí

Dnešní utkání s Pardubicemi může být pro hokejové Rytíře osudové. Zajímalo nás, co si o šancích Kladna myslí osobnosti, které hokejem ve slavném klubu prošli. Vyhrabou se Rytíři ze svízelné situace?

Petr Ton, manažer Sparty Praha: Dnes sérii porážek zlomí a odrazí se k záchraně!
Jan Kruliš, legenda Kladna: Nemá cenu tipovat, je to strašně vyrovnaný. Ale výsledek dnešního zápasu hodně napoví. Teď se nehraje jen o body, ale hlavně o psychiku!
Jiří Kuchler, bývalý hráč Kladna: Nevím, jestli k záchraně bude stačit dnešní výhra, ale i kdyby se prohrálo, tak je to pořád hratelné. Ve hře zůstane dost bodů.
Josef Vimmer, legenda Kladna: Dnes vyhrát musí. Pak by to bylo jen o tom, jestli ostatní kandidáti sestupu ztratí více bodů než my. Výhra nad Pardubicemi o všem rozhodne.
Petr Tatíček, legenda Kladna: Dokážou to, ale nadřou se. Dnešní zápas dost napoví, ale rozhodnuto ještě zdaleka nebude.
Lubomír „Čužák“ Rys, legenda Kladna: Tohle je válka a v ní, dokud nepadne poslední výstřel, je pořád šance, že přežijete, že zvítězíte. Takže já klukům věřím, že to všechno přežijí s úspěchem.
Zdeněk Hrabě starší, legenda Kladna: Těžko se z toho vyhrabou, když budou pokračovat v takových výkonech jako v poslední době. Je znát, že většina tohoto týmu hrála pět let první ligu.
Jiří Ondráček, hokejový rozhodčí: V momentální formě jsou na tom z kandidátů sestupu nejhůř. Jako Kladeňák doufám, že se z toho vyhrabou.
Libor Procházka, bývalý hráč  Kladna: Nerad si hraji na věštce. Přeju jim, aby se jim povedlo extraligu zachránit, ale tuším, že k tomu budou potřebovat tři čtyři vítězství. Jedno, třeba to dnešní, kdyby se povedlo, stačit nemusí.
Vaše Kladno, redakce: Rytíři dnes uhrají body, pak budou bodovat s některým ze silných soupeřů a v posledním kole v Litvínově uhrají potřebný výsledek k záchraně.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí