Karlovy Vary venku nevyhrávají. Využijí toho rytíři?

Hokejoví Rytíři se dnes (17.10 hod.) před kamerami České televize střetnou v Chomutově s Karlovými Vary.

V extraligové tabulce je Energie na dvanácté příčce, rytíři jsou předposlední, čtrnáctí. Mezi nimi je odstup sedmi bodů. Jestliže se Kladno má vydat tabulkou směrem vzhůru, tedy zbavit se záchranářských starostí, musí dnes Karlovy Vary porazit. Teoreticky snadnějšího soupeře v téhle době nemohli dostat. 
Západočeši dosud venku vyhráli jen jedno utkání za tři body. A navíc jim rytíři mají z prvního vzájemného duelu co vracet. Na ledě Varů podlehli 4:7, přičemž prostřední třetinu prohráli poměrem 1:5... „O osudu zápasu rozhodla minuta a půl na začátku druhé třetiny, kdy jsme inkasovali tři góly a dostali soupeře na koně. Začali jsme se tlačit dopředu, což byl mlýn pro Karlovy Vary, kteří nám začali ujíždět. Jen díky našemu brankáři výsledek nebyl horší,“ uvedl po zápase trenér Kladna David Čermák. Jeho svěřenci to ale budou mít těžké se střílením branek. Energie jen dvakrát na venkovních hřištích dostala více než tři góly. Přesto tu šance přestřílet ji existuje v podobě Ladislava Zikmunda. 
Tip pro sázkaře: Staronová posila Rytířů v útoku by mohla na soupeře platit. Má chuť ukázat se v tom nejlepším světle herně i střelecky. V kontextu s tímto předpokladem doporučujeme vsadit, že celkově padne více než šest branek v základní hrací době. Na takovou příležitost je vypsán kurz 2,7:1.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí