V Plzni se na utkání s Rytíři dostanou jen držitelé domácích permanentek

Hokejoví Rytíři se dnes po delší odmlce představí extralize v duelu s domácí Plzní (16.30 hod.).

Webové stránky plzeňských Indiánů uvádějí, že vstup na utkání bude umožněn jen držitelům permanentních vstupenek. Jednorázové vstupenky jsou neplatné a za nákup bude vrácena plná částka. 
V pátek Plzeň prohrála na ledě Liberce 2:4. „Nezvládli jsme to ve chvíli, kdy jsme se dostali do vedení. To si musíme více pohlídat, to by se nemělo stávat. Dostali jsme tím soupeře na koně do třetí části a bohužel už jsme s tím nic neudělali,“ uvedl po duelu Michal Bulíř.
Na rozdíl od Západočechů mělo Kladno týden volno. Mezitím nejbližší soupeři v tabulce navýšili na rytíře náskok na dvanáct respektive třináct bodů. Poslední Zlín se jim přiblížil na rozdíl osmi bodů. V Chomutově zvítězila v prvním vzájemném zápase Plzeň 8:1 (góly: 16. Kristo – 6. Čerešňák, 25. Thorell, 29. Čerešňák, 30. Kodýtek, 41. Dzierkals, 42. Bulíř, 53. Bulíř, 57. Kodýtek.
Tip pro sázkaře: Plzeň bude chtít napravit klopýtnutí v Liberci, navíc se jí na Kladno daří. Posledních pět utkání vyhrála v brankových poměrech 8:1, 5:2, 3:1, 8:5 a 3:1. Nabízí se proto sázka na počet gólů. Tip na více než čtyři vstřelené branky Kladnu celkem hodnotí sázkové kanceláře v kurzu 2,87:1.

Jan Murárik
Foto: rytirikladno.cz

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí