Rytíře opouští pětice hráčů

Rytíři podepsali pro nadcházející ročník smlouvy se čtveřicí stávajících hráčů a s jednou čerstvou posilou.

Brankoviště bude nadále hájit Lukáš Cikánek, v obraně pak pokračuje Petr Hořava. U týmu rovněž zůstanou střelci Matěj Pekr a Jan Kloz. Jediným novým jménem je prozatím Petr Štindl, který vyztuží obranné řady Kladna.
Potvrzen je naopak odchod pětice hráčů. Za Rytíře nebudou nadále nastupovat útočníci Roman Přikryl, který se vrátil do mateřské Plzně, kapitán Jiří Burger, Petr Tenkrát a obránci David Růžička s Františkem Ptáčkem. 

„Vedení klubu předložilo Jiřímu Burgerovi, Petru Tenkrátovi a Davidu Růžičkovi nabídku nové smlouvy, na které se ovšem s hráči nedohodlo. Velmi jim děkujeme za odvedené služby a upřímně jim přejeme hodně štěstí v soukromém i sportovním životě. Poděkování a stejné přání směřuje i k Františku Ptáčkovi, kterého klub s nabídkou nového kontraktu na příští ročník neoslovil," uvedl tiskový mluvčí Rytířů Kladno Vít Heral.

Rytíři tak v tuto chvíli mají pod smlouvou čtrnáct hráčů a letní přípravu v pondělí zahájili tradičně i s několika juniory. „Další jednání s hráči pochopitelně pokračují. Osloven byl například obránce Pavel Skrbek, který bohužel upřednostnil jinou variantu a bude působit ve Znojmě. Věřím, že brzy potvrdíme i složení realizačního týmu," prohlásil Heral.

Zdroj: www.rytirikladno.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí