Statistiky: Střelecká převaha Rytířů, tentokrát s gólovým efektem

I v dalším domácím utkání mělo Kladno střeleckou převahu. Nebyla tak výrazná, jako v zápase s Ústím nad Labem, přinesla však kýžený gólový efekt. 

V úvodu duelu se domácí opět chopili aktivity, v první třetině vyslali na hostujícího brankáře celkem 11 střeleckých pokusů, hostům jich povolili pouze 5. 

Ve druhé třetině byla domácí střelecká převaha ještě výraznější – 12:3. Bittnerovo snížení na rozdíl jediné branky v úvodu třetí třetiny však hosty probudilo, střelecká aktivita obou týmů byla díky tomu ve 3. třetině takřka vyrovnaná – 9:7. V utkání pak celkově 32:15, když k tomu připočteme ještě střely mimo (23:7), je výsledek zápasu pro hosty ještě milosrdný. Domácí gólman Kopřiva si v utkání připsal celkem 27 zásahů, hostující Aleš Stezka pak zásahů 12.

Domácí hráči se činili také v defenzivě – zblokovali celkem 15 střeleckých pokusů. Výrazně úspěšnější byli domácí také při vhazováních – 68 % úspěšnost. Nejvíce času na ledě odehrál za domácí Martin Kehar (23:33). Z hostující celku měl nejvyšší ICE TIME Tomáš Havlín (23:46).

V počtu hitů se naopak více činil hostující celek – hráči Benátek jich udělili celkem 37. Kladno mírně zaostávalo, mělo jich 31. 

Lukáš Eichenmann 

statibenat

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí