Růžová aukce završí Movember, o dresy se bojuje do čtvrtečního večera

Pětadvacet zápasových kousků a jeden bonusový s číslem 68 navíc. Růžovou a nutno podotknout, že i vítěznou sadu movemberovských dresů, můžete dražit na obchodním portálu Aukro.cz do zítřejšího večera.

Charitativní aukce dresů už začínají mít v Kladně velmi slušnou tradici. O speciály bývá zájem a zpravidla nosí i sportovní štěstí. „Růžové dresy a podpora hnutí Movember vzešla od samotných hráčů, kteří si vlastně vše naplánovali a akci vyšperkovali skvělým výsledkem. S křiklavou barvou dali hlavu na špalek, poctivě pěstovali kníry a k tomu jednoznačně zvítězili. Snad i aukce bude úspěšná a společně přispějeme Nadačnímu fondu muži proti rakovině pěknou částkou,“ věří tiskový mluvčí Rytířů Vít Heral.

Partner klubu autosalon SMAŽÍK Kladno odmění nejštědřejšího přihazujícího speciálně vyzdobeným Jeepem Renegade s plnou nádrží na víkend zdarma! Získá ho osoba, která vydraží jeden z dresů za vůbec nejvyšší částku. 

Dražba končí ve čtvrtek 30. listopadu (18:00 - 20:05). Dražby jednotlivých dresů končí v 5 minutových intervalech.

Dražbou přispějete Nadačnímu fondu MUŽI PROTI RAKOVINĚ. Hokejový klub Rytíři Kladno nadační fondu věnuje 100 % peněz získaných z aukcí dresů. 

Zdroj: www.rytirikladno.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí