Rytíři porazili Trhače

Kladenští hokejisté zahájili druhou polovinu sezony v bílých dresech proti Kadani, a to vítězně 3:1 (1:1, 0:0, 2:0).

Začátek úvodního dějství byl pomalý a Rytíři se zmohli na pár slabých střel. Ve druhé polovině třetiny dostal rozhodčí odraženým pukem do nosu a zamířil do kabin. Poté vstřelili Trhači první gól utkání. Domácí se vzpamatovali a vyrovnali stav. 

Druhá třetina nepřinesla žádný gól, i když byli Kladenští převážně v útočném pásmu, ale Pavláta nepřekonali. Domácí přišli o Přikryla, který odešel předčasně do kabiny.

V poslední dvacetiminutovce se konečně trefil v přesilovce kladenský útočník Kaut, ale Rytíře mohou mrzet další neproměněné přesilovky. Výhru domácích pojistil třetím gólem Machač.

Další zápas odehrají Rytíři v sobotu 2. 12. ve Frýdku-Místku od 17 h.

Branky a nahrávky: 16. J. Strnad (M. Pekr, R. Přikryl), 23. T. Kaut (L. Svedlund, P. Štindl)  59. P. Machač (J. Kloz) - 12. R. Chlouba (J. Kůs, Š. Szathmáry)

Rytíři Kladno: Kopřiva (Cikánek) – Kehar, Štindl, Hořava, Repe, Štich, Matula – Strnad, Přikryl, Pekr – Kloz, Machač, Bláha – Redlich, Kaut, Kružík – Zikmund, Svedlund, Kubík.

SK Trhači Kadaň: Pavlát (Dvořák) – Trefný, Černý, Blaha, Šesták, Kadeřávek, Szathmáry – Dufek, Kůs, Hlava- Chrpa, Hejcman, Muller – Chlouba, Havlíček, Procházka – Krejčiřík, Rindoš, Flynn.

Diváci: 1321

Nikol Kroupová

kadannos

Nejvzrušující okamžik první třetiny - nos rozhodčího trefil odražený puk od tyčky domácí svatyně


Počasí Kladno

Předpověď počasí