Vidíte to jednoznačně: Jágr se vrátí do Kladna!

Včera jsme vás vyzvali, ať nám sdělíte váš názor, v jakém dresu (a zda vůbec) se v nejbližších dnech objeví Jaromír Jágr.

Za všechny zaslané ohlasy děkujeme a jednoznačně z nich vyplynulo, že si přejete, aby se slavný a uznávaný hokejista vrátil do Kladna a pomohl k jeho postupu do nejvyšší soutěže. "Myslím si, že ukončí svoji kariéru v zámoří a bude pokračovat v dresu Kladna a Rytíři díky němu letos postoupí do extraligy. Škoda rekordu v počtu odehraných zápasů v NHL, kde chybělo opravdu malinko, ale Američani a Kanaďani si tam Čecha nepustí…," napsal Honza a vyjádřil tak názor většiny diskutujících.

Protipól tvořilo několik reakcí, které spíše hovořily o tom, že by majitel Rytířů měl přemýšlet o ukončení kariéry. "Nic proti Jágrovi, dosáhl mnoha úspěchů, o nichž se může marně zdát stovkám hokejistům. Ale věk nelze obelhat a na mladé, dravé a nabušené hokejisty už nikdy mít nebude. Měl by odejít do sportovního důchodu na vrcholu a dokud je čas," mínil čtenář Martin.

Další čtenářské reakce si můžete přečíst přímo pod pátečním článkem nazvaným Řekněte svůj názor. Kde Jaromír Jágr ukončí sezonu?

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí