Olympionik Repe: Zákrok na Jágra se měl trestat!

Účastní se vysněného turnaje snad každého sportovce, natož hokejisty. Obránce kladenských Rytířů a slovinského národního týmu Jurij Repe potřetí o svých dojmech z Koreje pro Vaše Kladno.

"Asi jsme hokejový svět výhrou nad Slováky překvapili, ale my jsme byli v zápase lepším týmem. Vedli jsme o dvě branky a sami jsme si závěr utkání zkomplikovali. Na oslavu jsme si zašli jen lehce na pivo. Zítra nás čekají Norové, kteří dobře bruslí a nadělají nám spoustu problémů svým severským stylem. To, že jsme porazili Ameriku a Slovensko neznamená, že Nory snadno přehrajeme. 

Včera jsme odpočívali a dneska nás čeká opět pečlivá příprava na soupeře. Ve volném čase tu zase tolik zábavy není. Na výběr jsme včera měli rychlobruslení nebo hokej. Lyžování je pro mě odtud až hodinu a půl autobusem, a to se mně nechtělo absolvovat. 

Sledoval jsem video z utkání Kladna s Havířovem a zákrok na Jágra měli rozhodčí jednoznačně tvrdě trestat. Přeci existuje nepsané pravidlo, že hráč otočený  k mantinelu a do hřiště zády se takhle nehituje. Škoda, že kluci nepřitvrdili. V play off nesmíme být měkcí. Držím Jardovi palce, ať je v pořádku." 

Jurij Repe

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí