Olympionik Repe: Dostáváme se z obrovského zklamání

Z hokejového turnaje jsme vypadli hodně nešťastně. V utkání s Nory jsme byli lepší, ale v prodloužení jsme si vybrali pořádný díl smůly.

První třetinu jsme měli Norům nasázet čtyři pět branek a bylo by rozhodnuté. Nepovedlo se a tím jsme je nechali nadechnout. Nastřelili jsme dvě tyče, ale to nejsou góly. Oni vyrovnali a v euforii se jim podařilo vstřelit ještě postupový gól. Vzhledem k časovému posunu jsem v úterý už na nic neměl náladu. Ve středu jsem  se byl podívat na Česko s Amerikou. Gratuluju k postupu do semifinále. Samozřejmě mě napadlo, že je škoda, že takové štěstí jako měli Češi, jsme neměli my. Ve středu jsem tedy sledoval čtvrtfinálová utkání a nikam jsem necestoval. Drtivou většinu času nám na olympiádě zabral hokej. Na další sporty vzdálené až dvě hodiny od naší vesnice jsem neměl energii ani chuť. Ani jsem si kromě fotky z pláže s olympijskými kruhy nedělal s jinými sportovci selfíčka. Něco jiného by to bylo s hráči NHL, ale ti tu nejsou.

Když se ohlédnu zpět, slovinští hokejisté v Koreji úspěšně reprezentovali svou zem. Jsem rád, že jsem mohl být součástí jednoho z nejlepších slovinských týmů  v historii našeho hokeje. 

V pátek letíme do Vídně, odkud já pokračuji do Prahy. V sobotu dopoledne se hlásím v Kladně a zřejmě půjdu hned na rozbruslení před zápasem s Prostějovem. Uvidím, jak na tom budu po celodenním cestování, třeba nastoupím. 

Jurij Repe, Slovinsko


Počasí Kladno

Předpověď počasí