Trenér Kameš: Nové trenéry jsme přemlouvat nemuseli

Vladimír "Čavar" Kameš připravuje nejen jako trenér, ale také v pozici sportovního manažera klubu PZ hokejovou mládež na novou sezonu. Osobně pak nevzdal boj s nadbytečnými kily. 

Co je nového v "pézetce"?
Momentálně jsme před koncem dvouměsíční suché přípravy všech oddílů. Nejnáročnější přípravu má dorost, který hraje extraligu. Kluci trénují každý den. Junioři makají od pondělí do pátku a zbylá družstva třikrát týdně. Noví jsou například trenéři Jiří Burger a Martin Procházka, významné osobnosti českého hokeje. 

Bylo obtížné přesvědčit je, aby se věnovali druhému hokejovému klubu v Kladně?
Domluvili jsme se takřka okamžitě. Nabídli jsme jim práci u dětí v dobře vedeném klubu. Martin Procházka nám pomáhá s náborem dětí.

Je na tom "pézetka" ekonomicky stále dobře?
Ekonomiku máme stabilizovanou především díky městu Kladnu. Kdyby nebylo podpory radnice, spousta dětí by v Kladně hokej nehrála.

Dovolte mi osobní otázku, stále jste odhodlaný výrazně zhubnout?
Na mém odhodlání se nic nezměnilo. Jenom jsem na začátku roku myslel, že půjde váha rychleji dolů. Ovšem šel jsem na hubnutí moc zhurta a spíše než s kily jsem se pral s různými zdravotními potížemi. V současné době jdu na boj s nadváhou s rozvahou. Rozhodně jsem to nevzdal.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí