Permice na hokej v prodeji od úterý on-line i na pokladnách

Permanentky na nadcházející ligový ročník můžete zakoupit od úterý 31. července v internetovém prodeji nebo ve vybraných termínech na pokladnách ČEZ stadionu. Držitelé permic z loňska si mohou novou sezonu jednoduše „dobít“ on-line.

VSTUPENKY

Ceny vstupenek budou v nadcházející sezoně pohyblivé a na jednotlivá utkání se budou lišit až o padesát korun. Spodní cenová hranice v základní části v předprodeji činí 80 Kč (stání), 100 Kč (sezení západ) a 120 Kč (sezení jih a sever) korun. Jednotné vstupné na přípravná utkání činí 70 Kč. Držitelé průkazu ZTP/P (+ doprovod 1 osoba - pro doprovod vyhrazena místa sektor JIH 01, 3. řada, sedadla 1 až 6. Doprovod bude vpuštěn bez vstupenky.) a děti do výšky 120 cm (děti bez nároku na sedadlo) mají na ČEZ STADIONU v Kladně vstup zdarma. Vozíčkářům je určen vchod č. 2.

PERMICE

Ceny permanentek v sezoně 2018/19 začínají na 2000 Kč (stání), 2500 Kč (sezení západ) a 3000 Kč (sezení jih a sever). Držitelé permic z loňska mohou platnost jednoduše prodloužit (nabít) bez nutnosti opětovného vystavení kartičky. 

Noví i stávající permanentkáři si za příplatek mohou zakoupit také novou kartičku ve speciálním výročním designu (60 let od prvního titulu 1959) nebo s vyobrazením Jaromíra Jágra. K permanentce "JÁGRCARD" navíc kupující získá brýle pro virtuální realitu zdarma.

Důchodci nad 70 let, děti ve věku 13 až 18 let a držitelé průkazu ZTP mají na všechny typy permic slevu 200 korun - prodej zlevněných permic pouze na pokladnách po předložení dokladu!

Kladenská permice platí na všechna přípravná utkání a všech 28 domácích zápasů základní části, držiteli zaručuje předkupní právo na vstupenky pro play off a případnou baráž o účast v extralize.

Prodej permic

1) On-line prodej. Na http://hckladno.sport-ticket.cz/online/#/sazkaticketcz (on-line prodej zahájen 31.7. od 0:01 hod) vyberete sektor a případně své místo k sezení. Zaplatíte a obdržíte informační e-mail spolu s voucherem na vyzvednutí nové permanentky. Prozatím obdržíte pouze voucher na permanentku (platí i jako vstupenka), samotné nové plastové permanentky budou vyhotoveny později, o čemž budete vyrozuměni e-mailem (příp. telefonicky). On-line prodej slouží pro stávající i nové permanentkáře. Držitelé permic z loňska mohou své kartičky jednoduše prodloužit na nadcházející sezonu (nabít) bez nutnosti jejího opětovného vystavení, nebo si vybrat kartu s novým vzhledem.

2) Pokladny ČEZ stadionu jsou otevřeny vždy ve dnech domácích přípravných utkání. Permici si zde mohou koupit stávající i noví permanentkáři v těchto termínech:

31.07. 15-19 h. (KLA vs. Kokšetau)

07.08. 15-19 h. (KLA vs. Litvínov)

17.08. 12-16 h. (KLA vs. Karaganda)

21.08. 15-19 h. (KLA vs. Ústí n. L.)

23.08. 12-16 h. (KLA vs. Litoměřice)

Stávajícím permanentkářům se drží místa do 23. srpna (včetně). Teprve poté budou nabídnuty do volného prodeje.

Zdroj: www.rytirikladno.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí