Do Kladna míří rozjetý Vsetín

V pondělí smázli Kadaň 11:0 a dnes míří na kladenský led. Ve třetím kole Chance ligy přivítají Rytíři tým Robe Vsetín (18.00).

Vsetínští před sezonou vyhlásili útok na extraligu. Ovšem jak se jim bude v základní části sezony dařit proti silným soupeřům typu Kladna je otázkou. 

"Náš začátek v Kadani byl katastrofální. Vůbec jsme se do toho nemohli dostat, předváděli jsme hroznou hru. V kabině musel zvednout hlas kapitán i trenér, všichni jsme si to vyříkali. Sice to stejně pokulhávalo, ale postupně jsme se do toho dostávali a nakonec jsme tam nasypali góly. V Kladně ale musíme hrát úplně jinak," říká vsetínský Pechanec a dodává, že mají výbornou partu, která obsadí přední příčky tabulky. 

V úvodním kole Vsetín v Prostějově získal bod po prohře v prodloužení. Týmovou statistiku střelců vedou s třemi zásahy útočníci Theoret a Vávra. V celkové tabulce je Vsetín na čtvrté příčce. Kladenští Rytíři jsou pátí, když v pondělí ztratili body i vedení v zápase v Porubě, která je přehrála v samostatných nájezdech. 

Jan Murárik

Foto: hc-vsetin.cz

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí