Rytíře dnes čeká první tým tabulky

Kladenští hokejisté se dnes vypraví do Českých Budějovic, aby v Chance lize změřili síly s Motorem, lídrem tabulky. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu na serveru hokejka.cz (18.00). 

Motor dosud odehrál šest utkání, tedy o jedno méně než Rytíři, ale i přes porážku v Jihlavě se Jihočeši vyhoupli, díky šňůře čtyř vítězství v řadě, na první místo. Sérii se jim pokusí Kladeňané překazit.

"Pro diváky by to měl být atraktivní zápas. Kladno jsme viděli minulý týden proti Jihlavě, když jsme zrovna nehráli. Chtějí hrát stejný hokej jako my, myslím tedy, že to z obou stran bude agresivní, hodně útočné, hra se bude přelévat ze strany na stranu. Bude to pro nás dobrá prověrka, Kladno je bráno za jednoho z aspirantů na postup do baráže. Díky podobným stylům bude rozhodovat koncovka a samozřejmě výkony obou gólmanů," míní Aleš Totter, asistent trenéra Motoru. Nejvíce kanadských bodů Motoru nasbírali Lukáš Endál (4 góly a 2 asistence), Cody Bradley (3 góly a 3 asistence) a Žiga Pavlin (3 góly a 3 asistence). Do branky se zřejmě postaví Petr Kváča, který nedávno posílil Jihočechy ze zámoří. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí