Kladno vyhlíží soupeře pro play off

Kladenští volejbalisté si v extralize,  i bez nemocného kouče Fortuníka, proti poslednímu týmu tabulky příjemně zatrénovali. Kladno - Ústí nad Labem 3:0 (25:19, 25:17, 25:15). Kladenské první místo nemine a pro březnový start play off už vyhlížejí, který ze soupeřů na ně z osmého místa vyjde.

Výhra se rodila v pohodovém tempu, a když náhodou něco v kladenské hře zaskřípalo, soupeř svými chybami domácí podržel. V útoku si na obou kůlech s chutí zasmečoval výborný Křesťan, na blocích byli vidět mladíci Trojan se Syrůčkem. 

"Byl jsem na začátku zápasu nervózní, aby hráči soupeře nepodcenili, ale po několika balónech jsem viděl, že to dneska odehrají i bez trenéra. Děkuji jim za koncentrovaný výkon a chválím náhradníky, že zvládli zápas se ctí," usmíval se asistent trenéra a pro dnešek hlavní kouč Petr Klár.

Příští víkend je na programu turnaj Českého poháru. Kladenské v brněnské hale čekají v prvním zápase turnajového pavouka Č. Budějovice. 

Sestava Kladna: Křesťan, Trojan, Zajíček, Hietanen, Lenc, van Haarlem, libero Sparidans, střídání Dillien, Hýský,Syrůček.

Jan Murárik

ustiasistent

Asistent trenéra Petr Klár vedl mužstvo v extralize jako hlavní kouč poprvé

ustistymem

S týmem se po utkání vyfotili rodiče i sourozenci nemocné Báry, které na konto putuje výtěžek ze vstupného


Počasí Kladno

Předpověď počasí