Kladenští žáci patří k české špičce

Žáci volejbalových Kladenských orlů se v minulých dnech svým výkonem zařadili mezi absolutní českou špičku! Výbornou formu ukazují také junioři a B tým orlů.

Teprve čtvrtý rok ukrajuje ze své novodobé historie kladenský volejbal a už má nejen v dospělé, ale také v žákovské kategorii špičkový tým. Svou kvalitu potvrdil na druhém republikovém turnaji starších žáků v Nymburce. V nejvyšší možné konfrontaci sil v západní skupině Českého poháru turnaj vyhráli, když neztratili jediný zápas! Jestliže v prvním kole poháru skončili pátí, pak tentokrát hned na úvod druhého kola porazili posledního vítěze Sokolov a z vítězné vlny už neseskočili. 

"Naše hra stála na výborném servisu a dobré obraně. To všechno společně s velkou vůlí po vítězství přineslo možná až nečekanou odměnu. Nyní nás čeká spousta práce, protože za měsíc pokračujeme v soutěži tentokrát na horké půdě v Českých Budějovicích," uvedl pro Vaše Kladno trenér žáků Jiří Marek.

Sestava mladých orlů: Tadeáš Drozd, Karel Albrecht, Pavel Gottesman, Adam Kubelka, Pavel Stružka, Daniel Demeter, Filip Brůha, Matyáš Mejtský, Ondřej Štorkán, Richard Marek, Tomáš Šebo.

Vítězství v posledních zápasech slavili také kladenští junioři či rezerva extraligových orlů. Juniorka přivezla šest bodů z pražského Orionu (3:0 a 3:1), kladenské béčko díky takřka extraligovému výkonu trojice bývalých borců áčka Syrůčka, Lence a Trojana, uspělo s Plzní 3:2 a 3:0. Tuto sobotu B tým, který je v tabulce druhé ligy čtvrtý, přivítá pátou Českou Lípu (10.00). Junioři v druhé nejvyšší soutěži drží třetí místo a 24. 11. sehrají domácí dvojzápas s Českým Krumlovem.

Jan Murárik

zacijuniori

Junioři nedali Orionu šanci


Počasí Kladno

Předpověď počasí