Volejbalisté si dají repete finále play off

Kladenští orli dnes večer (20.15) přivítají ve svém "hnízdě" obhájce titulu Karlovarsko. Týmy se střetnou o mistrovské body poprvé od vzájemného finálového duelu. 

Na utkání se očekávají plné ochozy, protože fanoušci hokeje i volejbalu, kteří budou na zápase Rytířů se Vsetínem (17.15), to mají ze zimního stadionu kousek. 

Karlovarsko také pro současnou sezonu sestavilo velmi dobrý tým v čele s exkladenským nahrávačem ze země tulipánů Danem van Haarlemem. Ten se do Kladna vrací po téměř dvou letech... Domácí ovšem nebudou pro mistrovský tým snadnou kořistí. V evropské lize ještě neprohráli a v české extralize se na třetím místě drží v závětří připraveni ve správný čas zaútočit.

Tým kolem trenérů Milana Fortuníka a Petra Klára přišel od začátku soutěže o čtyři hráče, z toho tři velmi zkušené, evropskými ligami protřené. "Vzhledem k našemu rozpočtu, který se s Karlovarskem nedá srovnávat, se nám znovu podařilo dát dohromady tým srdcařů a silných bojovníků, který je schopen získat body s absolutní extraligovou špičkou, kterou dnešní soupeř, vzhledem k jménům v sestavě, rozhodně je," říká Milan Fortuník. Pojďte dnes povzbudit Rytíře i Kladenské orly. 

-JM-

Foto: Kladno volejbal cz 


Počasí Kladno

Předpověď počasí