Slávkův zlepšovák v boji s koronavirem

Známá kladenská osobnost Slávek Karmazín nejen výtečně maluje, ale má i několik svérázných praktických nápadů. Jeden z nich předvedl v těchto dnech na sociálních sítích. Není vyloučeno, že se s umělcem potkáme tváří v tvář.

A takto o svém díle hovoří: Roušky látkové se doprčic nosily na jaře, ne? Test byl za 3000. To jsme za tu dobu nepokročili vůbec nikam? Když už bych se měl nechat draze testovat, tak by se měla podepisovat záruční doba na 3 měsíce a do tý doby jak by se vám udělalo trochu špatně, tak další test a třeba další a další, zadarmo, dokavaď neskončí záruční doba. Takhle je to bruslení na tenkým ledě, vyplázneš trojku, odeberou ti vzorek, poté se rozloučíte s tím, že ti výsledek oznáměj telefonem, ty vyrazíš domů a od někoho ve frontě na tebe skočí kovid, aniž by si ho viděl... Co to je za pí..viny? A ty roušky předpotopní látkový?
Jestli máte chuť a náladu a chce se vám dejchat čerstvého vzduch, aniž byste si voslintali zevnitř roušku, můžete si vyrobit roušku z petlahve. Otvorem vám bude odkapávat kondenzovaná voda z dechu, kterou si můžete vrátit zpět do krevního oběhu. Dál si na otvor můžete našroubovat petlahev s libovolným obsahem. Nemlží se vám brýle, po sejmutí vymejeme jarem nebo mejdlem, spláchneme a máme ji připravenou na další použití, aniž bysme museli kupovat drahé nové látkové roušky.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí