Třeskutý leden na české politické scéně. Účet jde za námi...

Přiznejme si, že se od začátku roku s naší politickou scénou nenudíme. Posuďte sami...

- nejdříve „rvačka“ ve sněmovně, to jsme se ještě mohli alespoň zasmát při pohledu, jak jeden lidem volený poslanec padá mezi mikrofony, protože on se přece nenechá umlčet.

- pak o víkendu mejdan v Teplicích, kam si přišlo rozdělit pár vykuků pár kaček. Ale v pohodě, nikomu se vlastně nic nestalo. Brankář, který nám s výrazem vyorané myši sdělil, že udělal chybu, dal 50 litrů na charitu, velkoryse se vzdal jednoho postu, aby si mohl nechat druhý a rozdělit Královi, Janstovi a dalším zachráncům českého sportu xy miliard. Guma Šlégr taky neopustí radu ČT, páč on tomu přece rozumí, a morálku má na takové úrovni, že většího arbitra bychom v této zemi těžko hledali.

- další den se dovídáme, že vakcinaci musíme zastavit, vakcíny došly, ale následně nás AB uklidní, že to je přece blbost, Blatný neumí komunikovat a za všechno může nová hejtmanka Středočeského kraje.
- tak hurá, jsme uklidněni a připraveni na další zprávu, že se podařilo objednat, téměř dva miliony stříkaček za celkem 1,7 milionu korun. K tomu tři miliony korun příplatek za expresní dodání, aby se zjistilo, že pro vakcinaci Pfizer jsou nevhodné a jehly jsou tupé. Nevadí, stejně ty vakcíny přece nemáme.

- ještě tentýž den se dozvíme, že jsme zachráněni, páč Strakovka je konečně za pouhých půl mega na Tik Toku a posiluje kampaň na dalších sociálních sítích a jiných internetových platformách, kde jakási influencerka, která radí mladým holkám, aby si daly na hlavu igelitovej pytel, když si oblékají svetr, páč mejkap přece, bude propagovat očkování v cílové skupině cca 11-14 let, což je myslím skupina občanů, která se vůbec očkovat nebude, a pokud na její profil zabrousí náhodou někdo starší, tak na něho vyjde řada zhruba za 2 roky.

- no a týden uzavíráme rozhodnutím, že celá polní nemocnice, za ani už nevím kolik míčů, je vlastně k ničemu, tak jí radši zbouráme.

Máme se tady krásně...

-red-
Ilustrační foto: psp.cz

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí