Veřejná zpověď kladenského hudebníka „Lennona“ Maulise

V říjnu to vypadá, že koncertovat nebudeme, neb zpěv jest od pondělí nebezpečnější než jaderné zbraně.

Máme odvoleno! Cestou z volební místnosti jsme zakoupili lopatu na masové hroby a poté jsme odvezli bratrovo jablečné přebytky do moštárno-palírny. Na chlast sice umírá ročně strašně moc lidí, ale jsou šťastní, že zemřeli na následky své záliby a navíc stát dostane nekřesťanskou spotřební daň.
Lopatou chceme vykopat i auto, které někde zakopal Kazma. Navíc už jsem kontaktoval právníka, protože když Kazma natáčel na Kladně, tak tam veřejně přislíbil mému údajnému synovi 500 Kč a doba je zlá a Kazma taky chtěl po Leoši Marešovi jeho Ferrari.  https://www.televizeseznam.cz/.../jarda-jagr-si-pry-kazmu.... Čas cca. 7:24...
V říjnu to vypadá, že koncertovat nebudeme, neb zpěv jest od pondělí nebezpečnější než jaderné zbraně, tak se náš „Paul“, můj mladší bráška, přihlásil na full kontakt turnaj ve svém oblíbeném kickboxu s tím, že za měsíc bude mít ksicht tak nějak v pořádku a i na největších zlomeninách již započne proces osifikace. Škoda, že se na ten turnaj nepřihlásej taky ti vládní haj…vé, to myslím, že by pan bratr radši zemřel, než by prohrál, a kdyby bylo nejhůř, tak by jim začal zpívat a dle jejich „vědeckých“ závěrů by ty s…i museli bejt do deseti minut minimálně na ventilátoru.
A my jsme s HC OVCE Kamenné Žehrovice deklasovali HC LODENICE 9:2. Bohužel jsem si nic nezlomil, tak nebudu moci čerpat pojistku. Jenom jsem nastřelil svého spoluhráče Ládu Náprstka do jeho slovanského lýtka a zápas tím pro něho skončil. Ještě pořád jsem švarný junák a Láda se aspoň mohl koukat do půl šesté do rána na televizi, protože nemohl bolestí usnout. Dnes jdu na turnaj v tenisu, tak možná si zlomím něco tam a přežiju to stanné právo na pojistce.

Luděk Maulis, The Beatles Revival CZ

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí