Duší jsem rocker. Jary Tauber vydává nový singl a připravuje album

Kladenský muzikant Jary Tauber vydal v minulých dnech novou píseň s názvem ZBAV MĚ TĚCH POUT. Skladba, která je zároveň Jaryho letošním prvním hudebním počinem, by se měla objevit i na jeho druhém připravovaném albu.

„Song Zbav mě těch pout by měl být součástí mé druhé desky, na které aktuálně pracuji. Duší jsem rocker, vyrostl jsem na kytarové muzice, a proto bych to chtěl promítnout i do svého dalšího alba. Určitě si na své ale přijdou i fanoušci a fanynky romantičtějších songů. Těch na albu rozhodně také pár bude,“ prozrazuje Jary o své nové tvorbě. Kdy však album chystá vydat, zatím neprozradil.
„Písně se intenzivně tvoří, a to jak v mém studiu na Kladně, tak pod produkcí Ondry Žatkuliaka v Rooftop Studios, kde vznikla i tato skladba. Uvidíme, jak rychle budou teď songy vznikat, protože paralelně tvořím i pro jiné hudební projekty. Nechávám to otevřené,“ dodává Jary ke svým hudebním plánům. Singl je dostupný k poslechu na všech streamovacích službách. K písni vzniklo také lyric video, které vytvořil Tomáš Stoklasa. Na platformě YouTube najdete video pod názvem písně.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí