Rezidence Rozdělov: Prodej bytů zahájen!

„V současné době máme rozpravovaný moderní bytový projekt Rezidence Rozdělov,“ říká Petr Vošmík, majitel kanceláře CENTURY 21 Dream Praha.

Představte projekt Rezidence Rozdělov? 
Jde o starší bytovou zástavbu, kterou jsme se rozhodli kompletně zmodernizovat a rozšířit o další bytové jednotky. Tento projekt počítá celkem se 14ti byty od 1+kk po 3+kk, včetně jednoho originálně řešeného atelieru. Věřím, že naše nabídka bytů v Rezidenci Rozdělov uspokojí každého klienta, jakkoli náročného. 

Jak se díváte na současnou nabídku bytů na kladenském realitním trhu? 
Myslím si, že současná nabídka bytů je nedostačující nejen v Kladně, ale také v jeho okolí. Přibývá zde mnoho mladých rodin, které hledají samostatné bydlení, ať už jsou to byty nebo rodinné domy, starší nebo nová výstavba. A bohužel, poptávka zde stále více převyšuje nabídku.

Proč zvolit pro svou investici či přímo bydlení projekt Rezidence Rozdělov? 
Výhody bydlení v naší Rezidenci Rozdělov jsou nesporné. Bydlíte nedaleko centra města se všemi jeho výhodami a veškerou občanskou vybaveností, a přitom nedaleko přírody a lesů. Dalším kladem je bydlení včetně parkovacích míst v menší, uzavřené zástavbě, což je z hlediska bezpečnosti vítaný nadstandard. A v neposlední řadě hraje důležitou roli i výborná dostupnost do centra Prahy nejen autem, ale i autobusem nebo vlakem. Pokud vás informace zaujaly, podívejte se na stránky www.rezidence-rozdelov.cz.

-red- 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí