Petr Dolejš vstoupil do Chaloupky před necelými čtyřmi roky z kladenské Asie a své umění čínské kuchyně přenesl z centra města na Výhybku.
Hospoda tu bývala „odpradávna“, jen za Dolejše získala na větší kulinářské kvalitě a rodinném duchu. Hudební zábavy tu mají i seznamovací charakter.
Otevírací doba: po (18 – 22, nevaří se), út - so (17 – 22), ne (odpočinek)
Točená piva: Kozel desítka (23 Kč), Mušketýr jedenáctka (25 Kč), Plzeň (34 Kč)
Hotovky: ne
Specialita podniku: čínská kuchyně na evropský způsob, kachna na medu (110 – 150 Kč)
Nejdražší panák: whiska (60 Kč)
Wi-fi/tv: ano
Chuťovky k pivu: utopenec (35 Kč), slané (20 Kč)
Počet míst: 35
Počet štamgastů: 15
Zábava: třikrát týdně živá hudba, country, oslavy, svatby, karty,
Jan Murárik
Ani Chaloupku Karmazín nevynechal
Čepuje paní Magda
Hospodu vyhřívají krásná litinová kamna
Místa je tu dost i na muziku
Na děti v Chaloupce pamatují
V Chaloupce se nezapomnělo ani na sportovní přenosy
Zahrádka je kuřácká
- Nostalgii obsadil Sultan< Předchozí
- Nové SK staví na kuchyni a zábavěDalší >