Bývala tu slavná Nostalgie, od letošního října se jmenuje Sultan a skvěle tu vaří Indové a Pákistánci. Co zůstalo stejné, je příjemné prostředí pro rodinné sešlosti, oslavy a společenská posezení.
Restauraci, s klasickým indickým jídelníčkem - nutno poznamenat, že s echt pravým i echt pálivým, pokud si přejete - vede Hadir Hashmi. Čtyřicetiletý Pákistánec se zkušenostmi z indických restaurací po celé Praze. „Cílíme na rodinné oslavy, skupiny přátel, kteří chtějí zažít exotickou kuchyni s originální přípravou. Přes poledne pak vítáme každého, kdo má chuť naobědvat se jinak, než je zvyklý,“ usmívá se Hadir.
Otevírací doba: po – pá (11 - 22), so - ne (12 – 22)
Druhy a ceny točených piv: Gambrinus desítka (30 Kč), Plzeň (35 Kč)
Hotovky: vegetariánské či masové menu (99 – 119 Kč)
Specialita podniku: pokrmy z různých druhů masa ochucené kari, chilli, koriandrem a zázvorem (109 – 199 Kč)
Nejdražší panák: whiska (80 Kč)
Wi-fi/tv: ano/ne
Chuťovky k pivu: kuřecí pakora s indickým kořením a čočkovou moukou (59 Kč), plněné taštičky zeleninou (55 Kč), paneer pakora , smažený tvaroh s kořením a čočkovou moukou (59 Kč)
Počet míst: 30
Počet štamgastů: zatím neurčitý
Zábava: chuťový zážitek.
Jan Murárik
Majitel Hadira
Slon s chobotem vzhůru znamená štěstí...
Až třicet hostů najednou může chválit indická jídla...
V nabídce jsou pravá indická piva
- Bistro naproti stojí na výborné kuchyni< Předchozí
- Chaloupka nabízí country a čínuDalší >